Wild Children MC

Мото клуб Диви деца е създаден във Варна през 1999 година. Целта ни беше да обединим хората във Варна, за които мотоциклетът е начин на живот. Да организираме събори, клубни срещи и да живеем без да се разделяме с мечтите си. Започнахме с оборудването на клуба в промишлената зона на града така, че да можем да се срещаме редовно. Да имаме база за поправки и ремонти на любимите си мотоциклети. И да приобщаваме нови членове към нашия морски мото клуб. Съборите ни са яки, с денонощия дива музика, надпревари и всякакви забавления. При нас често идват мотористи от близките градове, както и от цялата страна.

С годините дейността ни стана добре организирана. Ние сме основните организатори на ежегодните мото събори във варненска област. С членския си внос и привличане на спонсори финансираме всичко, свързано с големите купони. С нашето постоянство и усърдия привлякохме, като партньори много институции и други клубове. Те допринасят за по мащабните мероприятия и по добрата организация.

Нашето седалище е частен клуб “Усмивка”, който се намира на цирковата площадка във Варна. Тук винаги можете да намерите някого от членовета на клуба и ваши съмишленици. Тук провеждаме своите празници, рождени дни, кръщенета, и всякакви поводи за да се съберем с приятели! Редовно се провеждат концерти с жива музика на всякакви рок изпълнители от цялата страна, както и гостуващи чужди изпълнители.