Събития

28/08/23 – 03/09/23

Национален Мoто Събор Диви Деца има за цел да обединява хората на две колела и семействата им. Мисията ни е да приобщим млади мотоциклетисти към средата, изграждане на чувството за общност и колективизъм. Фестивала цели да дава поле за изява на местни таланти в сферата на културата. Да привлече привърженици на мото културата от цял свят, като представи местната туристическа дестинация със своите културни и исторически забележителности. Национален Мото Събор Варна е традиция и събира мотористи от цяла България и Европа. Уникален по рода си фестивал в цяла България с това, че се провежда 7 дни на брега на Черно море и предоставя възможност на всички посетители да се насладят на красивите плажове, природа и забележителности на региона.

Първото му издание е през 1995 година. Инициатор да се създаде в този му формат е Бате Чочо (MC Brothers In The Wind). В организирането му се включват почти всички мото клубове в града. С годините е сменял мястото на провеждане няколко пъти. От 2009 година се провежда в к.к. Камчия. От 2006 година с организирането и изпълнението на фестивала се заема МК Диви Деца –Варна.

Амбициите ни са да превърнем най – продължителния мото фест в България в един наистина качествен туристически продукт, конкурентен на подобните прояви в Европа, който да бъде ежегодна световна мото дестинация. Успоредно с това очакваме привичен интерес от страна на жителите и гостите на града ни.

Национален Мото Събор Диви Деца има славата на събитие, на което свирят групи и изпълнители от световен ранг както и дава сцена за изява на местни изгряващи таланти. Фестивалът привлича, с всяка година, все повече мотоциклетисти и любители на двуколесните, но за нас най важно е, че има все повече деца и младежи, към които винаги сме целели да насочим вниманието си.

7 Дни – Концерти и забавления за всички възрасти!

Мястото където се срещат младите и старите!

Мястото, където се създават нови приятелства!

Мото Събор Диви Деца – Камчия!

Очакваме Ви!